Kokteyl Aromali Super Gum

Kokteyl Aromali Super Gum este un produs cu profil nutritional foarte dezechilibrat, cu exces de zaharuri rafinate, cu index glicemic foarte ridicat (zaharoza, glucoza).
guma de mestecat
Pancreasul endocrin este cel care are cel mai mult de su-ferit, pentru ca se produc oscilatii periculoase ale gli-ce-miei. In afara de glucide cu absorbtie rapida, ca unic macro-nu–trient, produsul contine o serie de aditivi periculosi pentru sanatate, coloranti chimici de sinteza azoici (E122, E110, E129, E133), antioxidanti (E321), agenti de glazurare (E904). Colo-rantii si antioxidantul au potential cancerigen, fiind un real pericol pentru sanatate. Din cauza compozitiei, produ-sul nu poate fi vandut in scoli. Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi spune ca produsul analizat nu este indicat copiilor, adolescentilor, femeilor insarcinate si care alapteaza, batranilor, celor cu sindrom ADHD, suferinzilor de maladii neurodegenerative, de cancer, celor cu status proinflamator sistemic. Diabeticii vor tine cont de cantitatea de glucide aduse de produs.

Ingrediente:
Zahar, baza de guma, sirop de glucoza, dextroza, arome tutti frutti identic naturale (n.r. – artificiale) (portocale, mango, banana), agent afanare (glicerina E422), emulgator lecitina din soia E322), agent de glazurare (E901 ceara de albina, E903 ceara carnauba, E904 shellac), coloranti (E122 azorubina, E110 galben portocaliu, E129 rosu allura, E133 albastru brilliant, E171 dioxid de titan), antioxidant (BHT E321-butilhidroxitoluen).

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *