60.000 de masini noi pot fi achizitionate prin programul Rabla

    Proprietarii masinilor vechi vor putea merge incepand de luni la dealerii auto pentru a cumpara o masina noua prin programul „Rabla”.
    programul rabla
    Numarul masinilor incrise in program a crescut fata de anul trecut, iar prima de casare s-a majorat. In plus, anul acesta in program intra autoturismele mai vechi de zece ani dupa ce, pana acum, erau casate doar masini cu 12 ani vechime sau mai mult.

    60.000 de romani si-ar putea cumpara in acest an o masina noua prin programul Rabla, cu 20.000 mai mult decat anul trecut. Statul vrea sa ajute piata auto chiar daca anul trecut au ramas 10.000 de masini din program nevandute. Prima de casare a fost majorata, in 2009, la 3.800 de lei. Anul acesta pentru prima data programul Rabla vine sa repare ceea ce s-a intamplat anul trecut cand au intrat in tara foarte multe masini vechi.

    Cumparatorii care intra in programul „Rabla” trebuie prezinte un dosar care sa contina o cerere de scoatere din circulatie a masinii vechi si un contract de cumparare a unui vehicul nou, din randul firmelor inscrise in acest program.

    Sursa: Antena 3

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *