A fost lansat concursul Moldova Eco Energetică, ediţia 2015
A fost lansat concursul Moldova Eco Energetica, editia 2015
A fost lansat concursul Moldova Eco Energetica, editia 2015

Ministerul Economiei si Agentia pentru Eficienta Energetica, cu sprijinul proiectului Energie si Biomasa au decis, astazi, lansarea Competitiei nationale „Moldova Eco-Energetica”, editia 2015. Decizia a fost luata in cadrul Consiliului de Coordonare Moldova Eco Energetica (CC MEE), condus de ministrul Economiei, Stephane Bride.

“Concursul Moldova Eco Energetica este cea mai importanta platforma de promovare a initiativelor inovative in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice din Republica Moldova. Timp de trei ani, rezultatele concursului au demonstrat ca sectorul energiei regenerabile poate deveni cu adevarat o industrie competitiva, ce ar impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, in special in zonele rurale”, a spus ministrul Economiei la sedinta.

La concursul din acest an pot participa atat agenti economici si institutii publice, cat si persoane fizice, ONG-uri, grupuri de initiativa, fundatii, etc. Premiantii la cele 10 categorii vor fi premiati in cadrul unei gale festive, care se va desfasura in luna decembrie 2015.

De asemenea, Consiliul a aprobat noul logo al concursului Moldova Eco Energetica, precum si modificarile la regulamentul de organizare al acestuia.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, in perioada 2012-2014 la concursul Moldova Eco Energetica au fost depuse 209 dosare, fiind premiate 65 istorii de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here