A fost publicata lista celor care primesc bani prin „Casa Verde”

0
37

Un numar de 43 de clujeni care au depus dosare de finantare in perioada 1-9 iulie 2010 in cadrul programului „Casa Verde” – prin care se pot instala sisteme de incalzire ce utilizeaza energie regenerabila – au primit avizul pentru finantare de la Administratia Fondului de Mediu.

Reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj au anuntat ca lista persoanelor admise, respectiv a celor respinse, poate fi consultata pe site-ul Administratiei Fondului de Mediu, www.afm.ro, sau pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, www.apmcluj.ro.
Persoanele acceptate in program sint asteptate la sediul APM Cluj, din Calea Dorobantilor nr. 99, bl 9b, incepind cu data de 30 august 2010, pentru a semna contractele de finantare. Programul „Casa Verde” a demarat in data de 1 iulie 2010, in aceasta sesiune adresindu-se persoanelor fizice, iar suma destinata judetului Cluj este de peste 3,5 milioane de lei. Pina la 25 august, in judet au fost depuse 220 de dosare, in valoare de 1,3 milioane de lei. 191 dintre acestea provin din mediul urban, 163 fiind depuse la Cluj-Napoca, 9 la Dej, 8 la Turda, 5 la Gherla, 5 la Huedin si unul la Cimpia Turzii. Alte 29 de dosare au fost depuse in mediul rural.

Sursa: Monitorul de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here