Alimentatie corecta

Influenta daunatoare a caldurii asupra alimentelor este izbitoare, indeosebi la ulei.
alimentatie sanatoasa
In timp ce uleiul incalzit este nociv, cel presat la rece este, dimpotriva, foarte vindecator. Asemenea lecitinei naturale, curata arterele infundate. Cele mai nocive sunt uleiul si grasimile hidrogenizate, care in timpul fabricatiei sunt supuse la caldura mare si astfel sunt conservate nelimitat. Un biolog american le numeste „Ucigasul nr.1 al omenirii civilizate„.

El spune ca aceste uleiuri si grasimi sunt cel mai folosite in America. In unele hoteluri si pe vapoare nu se gaseste nimic altceva. Chiar si la fabricarea produselor alimentare, este foarte potrivit datorita durabilitatii sale aproximativ nelimitate si a prelucrarii sale usoare. Desigur ca si in Europa se foloseste tot atat de multa grasime si ulei, pentru ca si aici moare fiecare al doilea om de la o boala de inima. La cumpararea uleiului alimentar, cu adevarat ca nu se merita sa cumparam pe cel ce este mai ieftin.

Alimentatia bogata in vitamina C (marar, varza si patrunjel) contin mai multa vitamina C decat lamaia.
Semintele de floarea soarelui contin foarte mult calciu.
Zaharul din fructe nu se poate compara cu zaharul de fabrica. Zaharul din fructe consuma foarte putina insulina. Evita totusi mierea si zaharul brun, pentru ca acestea trec prea repede in sange. In loc de grasimea de carne, foloseste nuci, seminte de floarea soarelui, susan, germeni de grau, mei, orz si alte seminte, oua, lapte crud. Ca bautura: ceai de frunze de afine, coada soricelului si macese, ce pot fi adaugate la zeama de zarzavat.

O cura de post cu aceasta zeama de zarzavat sau chiar o cura de curatire cu post partial, este de foarte mare folos. Toate organele se regenereaza mai repede prin post mai indelungat, ceea ce este si mai usor, pentru ca in acest caz, foamea o sa dispara cu totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *