Alimente rosii ca inima

Fiindca e la ordinea zilei sueta despre culori, unele aducatoare de putere, altele care te fac mototol, sa vedem cum trebuie sa alegem si unele alimente dupa culoare.alimente rosii

Explica filozofia terapiilor si a regimurilor alimentare din China medicul primar Teodor Coldea de la Clinica Diperia Vitamed. Chinezii considera ca locuinta sufletului este in inima, iar rosul reprezinta culoarea inimii.

Terapeutii din China recomanda sa ne imbracam in rosu, de preferinta cu straie din in si bumbac. Ei mai sustin ca e bine sa mancam alimente de culoare rosie in acord cu aceasta culoare a inimii. Este indicat sa mancam cirese, zmeura, mere rosii, ardei iute rosu, pepene rosu, tomate, dovleac, dovlecel etc. In materie de carne, e bine sa alegem carnea de miel si celelalte sortimente de carne tanara rosie. Conform gandirii medicilor din China, este util ca omul sa manance destule nuci, ele contin acizi omega 3.

Si soia este un aliment foarte indicat, fiindca este o proteina vegetala de foarte buna calitate. Soia echilibreaza energia din pancreas, intareste oasele si articulatiile. Extractul de nuca neagra lupta eficient impotriva germenilor de infectii si a parazitilor. Si trebuie luata in considerare teoria terapeutilor chinezi cum ca inima si intestinul subtire isi transfera reciproc suferintele.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *