Attila Korodi e cu p?durile la p?mânt. Consiliul de Administratie Romsilva e-n continuare ilegal
Anchetă Romsilva la Ocolul Silvic Livada: Gheorghe Bonat şi complicii au exploatat ilegal lemn de circa 100.000 de euro
Ancheta Romsilva la Ocolul Silvic Livada: Gheorghe Bonat si complicii au exploatat ilegal lemn de circa 100.000 de euro
Ancheta Romsilva la Ocolul Silvic Livada: Gheorghe Bonat si complicii au exploatat ilegal lemn de circa 100.000 de euro

Inspectoriii din cadrul anchetei au descoperit ca o firma din Certeze ar fi castigat o licitatie pentru exploatarea a 5.000 mc de lemen, dar in padure s-ar fi exploatat 8.000 mc cu angajatii Ocolului si cu utilajele institutiei, iar banii i-ar fi incasat firma. Prejudiciul s-ar ridica la mai mult de 100.000 de euro.

Conform declaratiei de avere, Gheorghe Bonat are doua apartamente si o casa in municipiul Satu Mare, doua autoturisme si un tractor, iar veniturile anuale din salarii se ridica la 30.000 de lei. In realitate, averea familiei Bonat este mult mai mare, avand mai multe sute de hectare de teren agricol in proprietate sau arenda.

Angajati ai Romsilva efectueaza o ancheta interna la Livada dupa ce padurarii l-au denuntat pe seful Ocolului Silvic, Gheoghe Bonat, de incalcarea abuziva a legii. Dupa primele verificari s-au constatat cele mentionate, motiv pentru care acesta a fost demis, fiind cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si pentru neglijenta in serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here