Doar 580 de kilograme de deseuri electrice si electronice au reusit sa stranga reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Gorj la ultima editie a campaniei „Marea Debarasare”, transmite corespondentul NewsIn..deseuri electrice

De cateva luni, aceasta campanie nu mai are succesul initial. Operatorii serviciului de salubritate s-au intors, sambata, cu masinile aproape goale din teren.

„De aceasta data, ploaia ne-a stricat palnurile. Din Targu Jiu s-a strans doar o cantitate de 580 de kilograme. In celelalte localitati nu am mai organizat, pentru ca ploua si nimeni nu scotea nimic. Probabil ca nici oamenii nu mai au ce sa arunce. S-au tot organizat actiuni de colectare in fiecare luna. Cred ca esecul a fost cauzat si de faptul ca oamenii si-au dus electrocasnicele vechi la magazinele din oras, de la care au avut posibilitatea sa cumpere aparatura noua la preturi reduse”, a spus Gheorghe Fometescu, directorul APM Gorj.

Inca din vara, cantitatea de deseuri adunate de la cetateni a scazut drastic. In luna iulie, au fost stranse doar 140 de kilograme din Targu-Jiu, iar in septembrie 1.200 de kilograme. Urmatoarea campanie va avea loc in prima sambata a lunii noiembrie.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here