Peisagiştii plantează iederă pe Arca Verde
Peisagistii planteaza iedera pe Arca Verde
Peisagistii planteaza iedera pe Arca Verde
Peisagistii planteaza iedera pe Arca Verde

Peisagistii plantau, azi-dimineata, ultimele manunchiuri de iedera, la prima gradina verticala din Bucuresti. Pretul plantelor care imbraca Arca a depasit 15.000 de euro.

Specialistii s-au gandit si la rezistenta plantelor pe timp de iarna. „Toate plantele sunt irigate automat si vor fi protejate la iarna pentru ca am izolat Arca cu polistiren la interior„, a spus Cristian Caprescu, peisagist.

Pe Arca Verde vor fi expuse programele inscrise in acest an la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, in prima jumatate a lunii decembrie.

Pe malul stang al Senei, cladirile sunt imbracate in verdeata

1 COMENTARIU

  1. Rahatul asta este arca verde? Bai frate sunteti penibili! Cacatul ala din metal imbracat in niste ciolofan si cu niste iarba pe el, pus exact ca un cacat in mijlocul potecii, fara nicio treaba, nicio chestie, toata mocirla aia din jurul hidoasei chestii, pamantul ravasit de bocancii sparti ai muncitorilor. In orice tara civilizata aceea era o agresiune impotriva mediului inconjurator! Pisam-as pe arca voastra si pe mintea celor care au facut-o si o promoveaza. Cea ma de cacat natie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here