Casa verde, „valabila” un an

1
53

Beneficiarii programului „Casa Verde” au la dispozitie 12 luni ca sa-si monteze sistemele alternative de incalzire.

Cei care vor sa-si monteze panouri solare cu bani de la stat au la dispozitie, incepand de astazi, 12 luni ca sa finalizeze lucrarile, potrivit unui ordin semnat de ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, care a fost publicat azi in Monitorul Oficial.

Astfel, cei care au incheiat contract cu Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), pentru a-si monta un sistem de incalzire alternativ – de exemplu: panouri solare, centrale pe bricheti, erau obligati sa finalizeze investitia pana pe 15 decembrie 2010, indiferent cand semnau contractul pe 1 iunie sau pe 1 decembrie 2010.

„Procedura de avizare si de contractare a lucrarilor este destul de lunga. Am primit si semnale din teritoriu in acest sens. De aceea am decis sa dam omului mai mult timp ca sa-si finalizeze lucrare, altfel existand riscul ca beneficiarul sa se trezeasca, la jumatatea lucrarii, ca nu mai poate deconta banii de la AFM”, a explicat pentru EVZ presedintele AFM, Gheorghe Popescu.

Sursa: Evenimentul Zilei

1 COMENTARIU

  1. 1)A primit cineva banii inapoi de la casa verde?Sau e vreo gaselnita a jmecherilor?(Cumperi panouri la preturi de preturi,iar cei de la mediu vor gasi diverse chichite sa nu ramburseze cheltuiala,asa ca ramai cu banii dati.)
    2)Oare vom putea sa nu mai gindim distructiv in aceasta tara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here