Centrul National de Mediu din Republica Moldova invita la campania de salubrizare „Iubeste-ti riul!”

0
78
Centrul National de Mediu din Republica Moldova invita la campania de salubrizare "Iubeste-ti riul!"
Centrul National de Mediu din Republica Moldova invita la campania de salubrizare „Iubeste-ti riul!”

Centrul National de Mediu organizeaza campania de salubrizare de primavara in bazinul riului Bic cu sloganul “Iubeste-ti riul!”. Campania se va desfasura in perioada 10-11 aprilie 2014 in municipiul Chisinau si in orasele Calarasi, Straseni, Ialoveni, Anenii Noi.

In municipiul Chisinau, riul Bic va fi salubrizat pe data 10 aprilie 2014 incepind cu orele 11.30, pe portiunea ce cuprinde str. Varnita incepand cu podul de pe str. Izmail. La actiunea de salubrizare vor participa studentii de la Colegiul de Ecologie si Centrul National de Mediu. La actiune sunt invitati toti doritorii precum si reprezentantii mass media. Pentru o buna desfasurare a campaniei de salubrizare, Centrul National de Mediu ofera echipamentul necesar tuturor participantilor.

Totodata, pe data de 11 aprilie 2014 la ora 11.00, Centrul National de Mediu in colaborare cu Intreprinderea Municipala „EXDRUPO” vor instala in orasul Chisinau o noua placuta cu inscriptia “Iubeste-ti riul!” la podul de trecere peste riul Bic pe bd. Renasterii, in regiunea Circului.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 022 836 727; GSM: 060176393, e-mail: alla.vacarciuc@gmail.com Persoana de contact: Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul National de Mediu

flagAcest eveniment este organizat in cadrul proiectului “Campania Tinerilor «IUBESTE-TI RIUL!» ”, implementat de Centrul National de Mediu, gratie sustinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democratie al Ambasadei SUA din Republica Moldova.
Acest eveniment este finantat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatarile si concluziile prezentate si discutate in cadrul evenimentului apartin autorilor si nu reflecta neaparat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here