Chinezii au anuntat masina care consuma doar 1.6 l/100 km.

  0
  1
  Chinezii au anuntat masina care consuma doar 1.6 l/100 km.
  Chinezii au anuntat masina care consuma doar 1.6 l/100 km.

  Chinezii de la BYD au lansat pe piata locala noul Qin hibrid, un model care ofera un total de 291 CP si consuma doar 1.6l / 100 km.

  Noul model Qin hibrid al chinezilor de la BYD, care va fi lansat in primavara viitoare si in Europa, ofera o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde. Qin cu propulsie hibrida este un model ce i-a luat locul altei masini chinezesti, denumite F3DM. BYD a dezvaluit noul sedan inca din 2012, la Salonul Auto de la Beijing, insa abia in acest an masina a ajuns in showroom-urile din China, scrie 4 tuning.ro. Descris ca “o masina hibrida, high tech, bazata pe performanta”, modelul BYD Qin este propulsat de un motor conventional pe benzina, de 1.5 litri, capabil sa dezvolte 151 de cai putere. Acesta lucreaza impreuna cu un motor electric de 147 cai putere, iar impreuna cele doua propulsoare ofera o putere combinata de 291.
  Qin hibrid

  In modul electric, autonomia este de 70 kilometri, cel putin dublu cifrelor oferite de competitori, asa cum sustine compania. Bateriile modelului BYD Qin hibrid se incarca la orice priza obisnuita, dar si prin decelerare, fie prin frana de motor sau de pedala.

  In China, modelul se anunta a fi un succes, cu 4.155 de unitati deja precomandate de catre clienti. Mai mult, potrivit companiei, primele 100 de modele scoase la vanzare pe internet s-au epuizat in numai doua secunde, un adevarat record pentru industria auto.

  Qin hibrid

  Noul BYD Qin costa in jur de 32.000 de dolari, iar chinezii anunta ca il vor aduce in Europa in prima parte a anului viitor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here