Ciuperca lui Dumnezeu, remediul minune pentru cancer

0
123


„Ciuperca lui Dumnezeu” se gaseste in Piedale, Brazilia, iar localnicii o consuma in mod regulat pentru a-si mentine o sanatate de fier. Ciuperca a fost supusa unor teste care au dezvaluit componentele ce imbunatatesc sistemul imunitar.


Daca in trecut au fost efectuate cateva studii pe animale, in clipa de fata exista rapoarte despre testari pe oameni, iar rezultatele sunt foarte promitatoare, mai ales pentru bolnavii de cancer, potrivit churry-burry.ro.
Ciuperca lui Dumnezeu intareste sistemul imunitar si lupta impotriva tumorilor.

Ultimele cercetari japoneze au confirmat ca ciuperca contine mai multe substante active: vitamina B1 si B2, niacina, fosfor, fier, calciu, proteine, aminoacizi si ergosterol, care se transforma in vitamina D2 cand ciuperca s-a uscat. Cel mai important, cercetatorii au descoperit ca ciuperca contine polizaharide active, un complex de carbohidrati care stimuleaza sistemul imunitar sa lupte impotriva bacteriilor si virusilor.

La Universitatea de Medicina Ehime din Japonia, cercetatorii au testat impactul ciupercii asupra tumorilor la soareci. Dupa douazeci de zile de tratament cu extracte, tumoarea a pierdut din dimensiuni considerabil. In cel de-al doilea test, soarecilor carora li s-a administrat cea mai mare doza li s-a micsorat tumoarea cel mai mult.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here