Investitiile in energia verde facute deja nu au efectele asteptate
Investitiile in energia verde facute deja nu au efectele asteptate
Cluj-Napoca: Seminar de lucru despre energiile verzi
Cluj-Napoca: Seminar de lucru despre energiile verzi

Consiliul Judetean (CJ) Cluj si Aeroportul International Avram Iancu din judet au organizat, ieri, un seminar de lucru despre energiile verzi (cellule fotovoltaice, cogenerare), obstaculare, urbanism si securitate aeroportuara, conform unui comunicat trimis redactiei.

Evenimentul face parte din proiectul „Studii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa, la Aeroportul International Cluj-Napoca”. In deschiderea seminarului, David Ciceo, Director General al aeroportului, a evidentiat importanta dezvoltarii intermodalitatii atat pentru intreprinderea pe care o conduce, cat si pentru intreaga zona. Finalizarea cu succes a proiectului aflat in derulare va sustine evolutia pe care a cunoscut-o aeroportul in ultimii ani, prin cresterea numarului de pasageri si sporirea confortului lor, ca urmare a punerii la dispozitie a legaturii aeroport-gara, a mai sustinut oficialul.

La seminar, au fost prezenti si reprezentanti ai CJ Cluj, ai CFR Regionala Calatori, ai Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Cluj, ai Administratiei Nationale Apele Romane – Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa, ai Directiei de Sanatate Publica, ai Camerei de Comert si Industrie Cluj, ai CNADNR Directia Regionala Drumuri si Poduri Cluj, ai Electrica Distributie Transilvania Nord, ai Regiei Autonome de Transport Public, ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj, ai Regiei Autonome a Drumurilor Judetene, ai ROMATSA, ai ISU si alti factori interesati si implicati in proiect.
Proiectul urmeaza etapele stabilite in Planul Strategic de Actiune privind dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal la Aeroportul International Avram Iancu Cluj, se mai arata in comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here