Colectare de deseuri electrice si electrocasnice la Arad pe 12 aprilie

0
119
Colectare de deseuri electrice si electrocasnice la Arad
Colectare de deseuri electrice si electrocasnice la Arad

O actiune de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice, din campania „Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!”, va avea loc la Arad sambata, 12 aprilie, intre orele 10.00 – 17.00.

Parteneri in aceasta actiune sunt Asociatia RoRec si Primaria Municipiului Arad. Deseurile se vor colecta la punctele fixe: zona Alfa – in spatele Carrefour, langa Biserica, zona Micalaca – str. Abrud, in spatele blocului 129 sc.C (in spatele Pietei Miorita), zona Garii – terenul de langa Gradinita PP 15, str. Avrig, zona Vlaicu – Piata Agroalimentara, Calea Timisorii nr. 39 – in fata Centrului de zi pentru varstnici, zona Gradiste – in fata Solii. Generale Aron Cotrus, aleea Romantei, si prin preluare gratuita de la domiciliu sau de la sediile firmelor si institutiilor.
„Pentru posesorii de echipamente grele sau voluminoase, serviciul gratuit de colectare de la domiciliu le sta la dispozitie. Numarul de telefon pentru programari este 0751302123 sau 0800444800 numar apelabil gratuit in orice retea de telefon 7 zile din 7”, anunta organizatorii. Acestia au anuntat si o tombola cu premii: „Pentru orice alt aparat electric predat, fiecare deponent poate castiga, prin tragere la sorti, unul dintre urmatoarele premii: 4 x Masina de gaurit, 4 x Mixer, 4 x Cafetiere, 4 x Fier de calcat, 4 x Polizor unghiular, 1 x Frigider. Extragerea castigatorilor va avea loc 14 aprilie, ora 12.oo, la Primaria Arad. Lista castigatorilor va fi publicata pe siteul www.rorec.ro, incepand cu ziua imediat urmatoare festivitatii de extragere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here