Comoara delicioasa din adancurile marine – 3 noutati pe baza de alge la 3 ani cu Pukka Food

Comoara delicioasa din adancurile marine - 3 noutati pe baza de alge la 3 ani cu Pukka Food

Pate din alge de mare

Pregatesti o cina deosebita sau pur si simplu vrei sa iesi din monotonie cu gustul inconfundabil al algelor? Iti recomandam sa incerci pateul nostru pe baza de spaghete de mare.
Preparat din tofu, miso, sos tamari si delicioasele spaghete de mare, pateul Algamar are o consistenta bogata si cremoasa, presarata cu bucatele verzulii pline de savoare marina.
Se poate consuma uns pe paine, bruschete, alaturi de orez sau in combinatii fanteziste cu carne rece si dulceata!

Agar Agar – gelatina din alge

Pentru o dieta sanatoasa si retete spectaculoase, va recomandam fulgii de Agar-Agar. Deosebit de nutritiva si bogata in proteine, aceasta alga marina este o sursa importanta de minerale, aminoacizi esentiali, vitamine si fibre.
Agar-agar-ul de la Algamar este extras din alge de pe coasta atlantica, uscate ulterior la temperaturi joase.
O adevarata explozie nutritiva care satisface apetitul, inlocuieste de minune gelatina traditionala obtinuta din picioare de vitel sau porc si, mai mult, este scazuta in calorii!
O punga de Agar Agar de 50 g va ajuta sa preparati 10l de lichid!
Reteta:
Poate fi folosita ca agent de coagulare si ingrosare pentru compoturi, gemuri, crème, caramel, sucuri, serbet si cate si mai cate…
Se fierbe doar 8 minute, adaugand 1 singura lingura la 1/5 l de lichid.
Crema caramel: se adauga o lingura pe litru, se lasa la fiert pana se ingroasa si se serveste rece.

Fulgii de alge verzi Nori – Clearspring

Algele verzi Nori sunt un soi de alge marine cu un continut semnificativ mai mare de minerale decit celelalte alge, ceea ce face din acest produs un un condiment extrem de hranitor si gustos pentru combinatiile cele mai diverse.
Reteta: fulgii de alge verzi nori sunt un atractiv topping pentru pizza si paste, orez si taitei, supe si salate. Sunt, de asemenea, foarte buni presarati in delicioase briose si clatite sau sosuri pentru salate.
Se presara dupa gust, dand mancarurilor o aroma marina speciala si de neuitat!

*savurati si: gomasio cu nori, alge wakame, nori, spaghete de mare si speram ca in curand sa reinoim stocul de favoritii taitei cu alge wakame!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *