Companiile din sectorul tehnologiilor energetice, pot aplica in programul EU Gateway

0
51
Companiile din sectorul tehnologiilor energetice, pot aplica in programul EU Gateway
Companiile din sectorul tehnologiilor energetice, pot aplica in programul EU Gateway

Companile specializate in tehnologii energetice si de mediu care vor sa patrunda pe piata din Japonia, pot sa aplice pentru o noua misiune economica in Japonia, pana la data de 27 septembrie 2013.

Sesiunea de aplicari, programata pentru perioada 3-7 februarie 2014, face parte din programul EU Gateway, ajuns la al cincilea an de misiuni economice.
„Tehnologiile energetice si de mediu reprezinta un domeniu a carui importanta este din ce in ce mai ridicata, la nivel global. Pietele asiatice, in special Japonia, nu fac exceptie. Reducerea poluarii si a impactului schimbarilor climatice constituie obiective prioritare in cadrul strategiilor nationale, in conditiile constientizarii efectelor drastice ale crizei ecologice resimtite din ce in ce mai acut”, spune Ioana Vadan, Consultant in cadrul Deloitte Consultanta, coordonatorul acestei etape din program.

Programul EU Gateway a fost initiat de catre Comisia Europeana si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeana in procesul de intrare pe anumite sectoare de inalta tehnologie si design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeana, Japonia si Coreea de Sud ofera suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si pana la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri anuale, cu misiuni economice pana in 2014.

Mai multe informatii legate de programul EU Gateway pot fi gasite pe site-ul www.eu-gateway.eu sau la adresa de e-mail: ivadan@deloittece.com. Operatori ai programului din fiecare tara membra sunt disponibili pentru a oferi informatii suplimentare asupra programului si a evenimentelor ce vor fi organizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here