Conferinta „Microhidrocentralele, prezent si viitor in Romania, tara membra a U.E”

sigla_conferinta-mic.jpgAsociatia Romana pentru Microhidroenergie (ARmHE) si Renewable Energy Exhibition and Conference Organiser (REECO), au placerea sa va invite la lucrarile celei de-a II-a Conferinte:
„Microhidrocentralele – prezent si viitor in Romania, tara membra a Uniunii Europene”, care va avea loc vineri, 19 martie 2010, in Arad, Romania.
ARmHE este o asociatie juridica romana, non-profit care promoveaza energiile regenerabile, cu accent pe microhidroenergie – energia produsa in microhidrocentrale.
REECO, inca din 1998 a evoluat intr-una dintre cele mai mari companii de targuri si conferinte de specializate in domeniul energiei regenerabile si eficienta energetica. Este una dintre cele mai importante agentii de service business-to-business in domeniul precizat.

Conferinta este organizata in cadrul targului „Energii regenerabile”, in incinta Expo Arad International, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, Arad, in perioada 17 – 19 martie 2010.
Taxa de participare este 250 lei. Pentru membrii ArmHE, taxa va fi 200 lei.
Taxa acopera urmatoarele:
– participarea la conferinta
– gustari, cafea
– mapa cu: ecuson cu numele si organizatia participantului, geanta cu sigla conferintei si siglele sponsorilor, CD cu prezentarile, notes, pix, materiale promotionale ale sponsorilor
– cina festiva.
Nu se asigura cazarea in Arad.
Taxa de participare la conferinta se va plati in contul Asociatiei Romane pentru Microhidroenergie, prin depunere directa, prin Internet Banking, Ordin de plata sau prin mandat postal, cu specificatia „Taxa Conferinta”.
Beneficiar: Asociatia Romana pentru Microhidroenergie,
Banca: BCR, Agentia POLITEHNICA, Bucuresti
Cont IBAN nr.:RO11RNCB0723103248060001 /lei
Dupa achitarea taxei de participare, va rugam sa trimiteti o copie scanata la adresa de e-mail: [email protected], pentru a vi se trimite factura, prin E-mail, scanata si prin posta.

Persoanele care doresc sa prezinte lucrari, in conformitate cu temele conferintei (vezi mai jos), sunt scutite de taxa de participare si se pot inscrie fie telefonic, fie prin e-mail la adresele notate mai jos, pana pe data de 15 februarie 2010, cu rugamintea sa se prezinte si sa specifice: Pentru A II-a Conferinta: „Microhidrocentralele – prezent si viitor in Romania, tara membra a Uniunii Europene”, pentru ce tema opteaza, titlul prezentarii si un rezumat scurt, de maxim 200 cuvinte.
Textul integral al prezentarii trebuie transmis prin e-mail la [email protected], pana cel tarziu pe data de 28 februarie 2010 (pentru a se putea realiza CD-urile din mapa conferintei).

Sponsorii, care doresc sa contribuie la buna realizare si desfasurare a conferintei, vor avea publicitate, atat prin bannere pe website-ul conferintei, prezentari in mapele conferintei, cat si prin postere amplasate in sala de conferinta. De asemenea, pot avea scurte prezentari, de maxim 15 minute, in timpul derularii programului conferintei. Sponsorii vor putea lua legatura cu reprezentantul ARmHE, dl. conf.dr.ing. Bogdan POPA, astfel:
Prin e-mail: [email protected], [email protected]. Telefonic: 0722 620502

Teme propuse ale conferintei:
– Stadiul amenajarii de microhidrocentrale in Romania; realizari in ultimii 20 de ani
– Proiectarea si constructia unei microhidrocentrale „pas-cu-pas”
– Solutii constructive clasice si noi in domeniul microhidrocentralelor; utilizarea materialelor locale in constructii
– Echipamentele electro-mecanice din microhidrocentrale
– Conectarea la reteaua nationala
– Solutii de exploatare „la distanta” a microhidrocentralelor
– Din experienta proprietarului / operatorului de microhidrocentrale
– Costuri cu investitiile in microhidrocentrale; costuri de exploatare
– Fonduri europene destinate „energiei verzi”: dosar de finantare, studiu de fezabilitate, analiza cost-beneficiu etc.

Programul conferintei:
9.00 – 9.30 Primirea invitatilor, distribuirea mapelor conferintei
9.30 – 11.30 Prima sesiune de lucrari
11.30 – 12.00 Pauza de cafea
12.00 – 14.00 A doua sesiune de lucrari
14.00 – 15.00 Pauza de cafea si gustari
15.00 – 17.00 A treia sesiune de lucrari
17.00 – 18.00 Dezbatere privind lucrarile prezentate
18.00 Inchiderea lucrarilor conferintei
Invitatie la masa festiva organizata in aceeasi seara in crama „Wine Princess” de la ora 20.00, in localitatea Paulis, la cativa km de Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *