Contracte semnate la „Casa Verde”

0
12

Jumatate dintre bihorenii carora li s-au aprobat priectele in cadrul programului Casa Verde si-au semnat contractele.

Din cei 58 de bihoreni carora le-au fost aprobate proiecte in cadrul programului Casa Verde 29 s-au prezentat pana in prezent la Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Bihor pentru a semna contractele.

Conform ghidului de finantare, se considera renuntare la finantarea aprobata, neprezentarea solicitantului pentru semnarea contractului de finantare in termen de 60 de zile de la comunicarea aprobarii dosarelor de finantare, respectiv publicarea pe site-ul AFM a listei dosarelor de finantare aprobata.

„In cadrul au fost aprobate primele 58 de dosare de catre Administratia Fondului pentru Mediu Bucuresti (AFM). Celelalte cereri urmeaza a fi onorate pe masura validarii de catre AFM”, a precizat Ovidiu Daescu, directorul APM Bihor.
Listele cu persoanele acceptate sau respinse se gasesc pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu www.afm.ro.

„Solicitantii bihoreni a caror cereri de finantare au fost aprobate se vor prezenta la sediul APM Bihor din Oradea, B-dul Dacia nr. 25/A, cu actul de identitate, in original, pentru semnarea contractelor de finantare nerambursabila, dupa urmatorul program: de luni pana joi intre orele 8.30-12.00, 13.00 – 16.00 si vinerea intre 8.30 -12.00”, a punctat Ovidiu Daescu.
Proceduri
Dupa semnarea contractelor de finantare cu AFM, beneficiarii pot sa achizitioneze instalatia dorita.
Beneficiarii care se regasesc pe lista dosarelor respinse pot depune din nou un dosar de finantare, respectand cele prevazute in ghidul de finantare.

O data semnat contractul si achizitionata instalatia, beneficiarii finantarii vor depune la sediul APM Bihor un dosar de decontare, pana la data de 15 decembrie. Factura depusa in vederea decontarii trebuie sa fie emisa inainte de data depunerii cererii de tragere si dupa data semnarii contractului de finantare nerambursabila. Administratia Fondului pentru Mediu finanteaza cheltuielile eligibile efectuate dupa data semnarii contractului de finantare nerambursabila, dar nu mai mult de suma prevazuta in contract.

Sursa : Bihon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here