In ultimii ani se vorbeste din ce in ce mai mult despre poluare, nivelul poluarii, efectele negative pe care aceasta le are asupra mediului, asupra fiecarei fiinte.

Au inceput o serie de campanii pentru protejarea naturii, pentru diminuarea poluarii. Insa de tot ce avem nevoie pentru a controla poluara, sunt banii. Cu ei putem inlocuii tot ceea ce produce poluare in lumea noastra.
UE a alocat Romaniei pentru perioada 2007-2013, o suma foarte mare de bani, bani nerambursabili de altfel.
O parte din obiectivele pe care noi trebuie sa le indeplinim pentru a beneficia de acesti bani sunt:
1. Dezvoltarea sistemelor durabile de management al deseurilor prin reducerea numarului de zone poluate istoric, in minimum 30 de judete pana in 2015
2. Reducerea impactului negativ asupra mediului si dinminuarea schimbarilor climatice cauzate de sistemele de incalzire urbana, in cele mai poluate localitati.
3. Protectia si imbunatatirea biodiversitatii si a patrimonului natural prin sprijinirea managementului ariilor protejate.
4. Reducerea riscului de producere a dezastrelor naturale cu efect asupra populatiei.
Ce trebuie sa facem pentru a indeplinii aceste obiective si pentru a beneficia de bani nerambursabili?
Sa accesam fondurile europene si sa investim intr-un proiect care sa indeplineasca o parte din obiective. Daca nu stiti cum, va vin in ajutor consultantii firmelor din domeniul accesarii fondurilor structurale. Ei va pot oferi informatii despre: in ce se poate investii? Ce, cum se face? Se pot ocupa de actele si documentatia pentru intocmirea dosarului de finantare, deoarece sunt experti in fonduri europene.

Pagina Web: www.cedinvest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here