Adoptii CainiAu fost trei frati. Doi dintre ei au murit si sunt deja la frigider. A mai ramas un singur pui slab, amarat, speriat si vai de el. Ajutati-l sa traiasca oferindu-i un camin!
salvati un caine
Catelul are demodecie. Boala este frecvent intalnita la cainii tineri care nu au sistemul imun suficient de dezvoltat, sau la cainii varstnici ce au suferit o depresie a sistemului imun. Aceasta se datoreaza conditiilor proaste de alimentatie si de ingrijire care duc la scaderea rezistentei pielii, favorizand grefarea parazitului. Catelusul este prin urmare foarte slabit. I s-a facut un antibiotic, insa nu va rezista in ecarisaj.

Este foarte mic si foarte slab, i se vad toate coastele si coloana de slab ce e. Trebuie luat neaparat din baza, cat mai repede posibil.

Are sanse sa se refaca complet si nu este contagios pentru om.

Se asigura mancare si toata ingrijirea medicala. El are nevoie neaparat de un loc unde sa stea, macar pentru o saptamana, pana se mai intremeaza, daca nu, va muri sigur in baza de ecarisaj.

Cine doreste sa il ajute pe micutul catel, sa contacteze voluntarul de la asociatia Robi, la telefon 0721.22.44.93.

Sursa: Realitatea TV

2 COMENTARII

  1. MA BUCUR CA SUNTETI PUTINI CEI CU GRIJA DE ACESTI CAINI. ALTFEL AS FI CREZUT CA SUNTEM O TARA DE OAMENI BOLNAVI PSIHIC. PAI NU VOI II INMULTITI? EI CHIAR NU SUNT VINOVATI PENTRU CA N-AU RATIUNE. CREDETI CA LE FACETI BINE HRANINDU-I? ACUM SUNT MII DE ASTFEL DE ANIMALE PE CARE NIMENI NU-I MAI CONTROLEAZA. HRANITI UN COPIL DACA VRETI SA ARATATI CAT DE GENEROSI SUNTETI. ALTFEL RAMANETI IN LUMEA ANIMALELOR CU CARE DE ALTFEL VA CONFUNDATI.

  2. Cred ca TU, domnule ilie, esti bolnav psihic!
    Cand te gandesti doar la tine si la rasa ta neglijand sau chiar omorand alte rase nu esti decat un ANIMAL care lupta pentru supravietuirea lui. Adevarata OMENIE este cand te intereseaza sau chiar te preocupa si alte rase(specii) decat a ta.
    Iti doresc sa incerci sa te umanizezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here