electric_transmission_linesresize.jpgParteneriatul dintre Miscarea de Reciclare si producatorul de volumetrie din polistiren VOPO intra intr-o noua etapa a campaniei de educare a publicului cu privire la importanta reciclarii. Miscarea de Reciclare si VOPO recomanda firmelor din Romania sa foloseasca polistirenul – material complet reciclabil – pentru construirea decorurilor destinate petrecerilor de Craciun si nu numai. Donate dupa petrecere, elementele decorative pot fi folosite cu succes la izolarea termica a unor gradinite, scoli sau a asezamintelor sociale.

„Incercam sa-i convingem pe romani ca se pot bucura de o petrecere minunata de Craciun si, in acelasi timp, pot face un gest de caritate, dar si de responsabilitate fata de mediu. Donand un castel, o sanie, un brad de Craciun, o padure sau orice alt element decorativ din polistiren cu totii putem contribui la realizarea unei importante economii de energie si, implicit, la reducerea poluarii”, a explicat Iulia Sarbu, Project Manager al Miscarii de Reciclare.

Miscarea de Reciclare a fost prezenta la standul firmei VOPO, de la Targul Print & Sign 2009, care s-a desfasurat in perioada 30 septembrie – 3 octombrie a.c., pentru a sustine lansarea proiectului „reclame reciclabile”. Toate materialele din polistiren expuse cu aceasta ocazie au fost donate la sfarsitul evenimentului pentru a deveni parte a izolatiei termice a unui azil de batrani sau a unei gradinite.

„Participam cu multa bucurie la acest proiect alaturi de Miscarea de Reciclare pentru ca vrem sa popularizam folosirea si reciclarea polistirenului. Consideram ca este o misiune de onoare a firmei noastre sa atragem atentia asupra faptului ca produsele VOPO nu sunt numai de calitate superioara, dar pot avea, prin reciclare, un traseu prin care sa ajute oamenii si Planeta in general”, a subliniat Alin Zegreanu, Manager VOPO.

Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania este organizata de Roddia si isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla. Miscarea de Reciclare se adreseaza atat publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor. Impreuna putem gasi solutii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here