Peste o suta de persoane au fost evacuate la o statie de epurare din judetul Mehedinti, dupa ce s-au descoperit scurgeri de clor lichid la o butelie defecta, informeaza Mediafax.
statie de epurare
Un barbat care a incercat sa repare defectiunea a fost intoxicat si transportat ulterior la spital, potrivit NewsIn.

Pompierii au intervenit pentru inlaturarea recipientului. Butelia, care prezenta scurgeri, a fost vazuta de angajatii statiei de epurare din localitatea Livezile, din judetul Mehedinti.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, Ramona Nistor, a declarat ca, in conditiile in care butelia care continea clor lichid pentru dezinfectare in statia de epurare a prezentat scurgeri, a fost nevoie ca persoanele aflate pe o raza de 500 de metri sa fie evacuate.

„Au fost evacuate aproximativ o suta de persoane din statia de epurare care erau in pericol sa se intoxice cu clor, substanta fiind deosebit de periculoasa si putand provoca arsuri”, a declarat Ramona Nistor.

Echipele ISU Mehedinti au intervenit cu masti de gaze si au transportat in siguranta butelia in afara statiei de epurare si a localitatii, aceasta fiind asigurata in zona in care prezenta scurgeri.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here