Doi elefanti de la o gradina zoologica din Japonia s-au scaldat in mare

0
83

Japonezii care au vrut sa faca baie astazi in parcul marin Katsuura, la est de Tokio, au dat nas in nas cu niste inotatori surpriza. Deopotriva parinti si copii, cu totii s-au delectat in valurile racoroase alaturi de doi elefanti indieni. elefanti

Pachidermele, extrem de prietenoase, au fost de acord sa imparta marea si nisipul cu cei mici. Elefantii Terry si Polli sunt obisnuiti cu publicul si mai ales cu copiii, pentru ca sunt vedetele unei gradini zoologice.

Toropite de caldura, animalele au primit permisiunea sa faca o plimbare la plaja si sa se scalde in voie. Au fost imediat inconjurate de 25 de admiratori, care, intr-o ordine deplina, au stat la coada si le-au dat sa manance fructe si legume.

Copiii au recunoscut ca a fost o experienta educativa si ca s-au distrat foarte bine. Terry, un mascul de 16 ani, si Polli, o femela de 18 ani, au crescut impreuna intr-un parc din India. Au fost adusi intr-o gradina zoologica de linga Tokio, in Japonia in 2001, respectiv 2002. Elefantii au impreuna un pui, care traieste tot la zoo.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here