Eco Ferma lanseaza catalogul producatorilor ecologici din Romania!

0
7
Eco Ferma lanseaza catalogul producatorilor ecologici din Romania!
Eco Ferma lanseaza catalogul producatorilor ecologici din Romania!

Inscrieti-va gratuit in catalogul online al producatorilor de produse ecologice, disponibil pe site-ul www.eco-ferma.ro ! Promovati-va produsele pe site-ul revistei Eco Ferma si ajutati-va viitorii clienti sa va gaseasca mai usor! Inscrierea in catalog si prima luna de gazduire sunt gratuite.

In curand, vom lansa o noua sectiune a site-ului www.eco-ferma.ro, dedicata tuturor producatorilor ecologici. Prezenta in catalog va genera mai multa vizibilitate in mediul online, completand promovarea facuta cu ajutorul retelelor sociale.  In plus, consumatorilor de produse ecologice le va fi mai usor sa ajunga la site-ul dumneavoastra, pentru ca nu vor mai trebui sa efectueze numeroase cautari pe Google. Toate produsele care i-ar putea interesa vor fi disponibile in acelasi loc, grupate pe categorii, pentru a le usura cautarea.

Fiecare producator va avea propria rubrica, in care vor fi un logo, un scurt text de prezentare si un link catre site-ul sau. Este important de stiut ca produsele nu vor putea fi achizitionate de pe site-ul www.eco-ferma.ro. Scopul exclusiv al catalogului este cresterea vizibilitatii online a companiei dumneavoastra in randul consumatorilor.

Pentru a va inscrie sau pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mesaj pe adresa corina.cimbala@eco-ferma.ro, sau sa sunati la numarul de telefon 031.428.24.44.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here