Energiile regenerabile pentru a sasea oara in centrul atentiei la Expo Arad
Energiile regenerabile pentru a sasea oara in centrul atentiei la Expo Arad
Energiile regenerabile pentru a sasea oara in centrul atentiei la Expo Arad

ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare eveniment pe energie regenerabila din triunghiul de frontiera Romania – Ungaria – Serbia impreuna cu a doua editie PV Platform Romania – punctul de intalnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, a reunit pentru a sasea oara experti si persoane cu putere de decizie in domeniu. Evenimentul a avut loc intre 09-11 aprilie 2014 la Expo Arad.

„Domeniul energiei regenerabile traverseaza o perioada de tranzitie si maturizare, iar aceasta situatie isi lasa inevitabil amprenta pe cei care activeaza in domeniu. In pofida unei reale scaderi a investitiilor in energiile regenerabile, exista semnale optimiste care demonstreaza ca acest sector ramane in continuare atractiv pentru Romania. Cea de-a sasea editie ENREG ENERGIA REGENERABILA® impreuna cu a doua editie PV Platform Romania a adus in atentia vizitatorilor tematici noi si inovative in domeniu. Evenimentul a gazduit 55 de expozanti din 7 tari europene, pe o suprafata expozitionala de aproximativ 1500m2, care au fost vizitati de 1150 de specialisti.” a declarat Managerul de Proiect, Timea Szanto.

La ceremonia de deschidere ne-au onorat cu prezenta Levente BOGNAR, Viceprimar Arad, Gheorghe SECULICI, Presedinte Camera de Comert si Industrie Arad si Adrian DIMACHE, Secretar General, Camera de Comert Italiana pentru Romania.
Targul a fost sustinut de parteneri ca: Primaria Municipiului Arad, AREL – Asociatia Romana a Electricienilor, IPA/ EEN – Enterprise Europe Network, Camera de Comert Italiana pentru Romania, Centrul de Excelenta pentru Energii Regenerabile, Eficienta Energetica si Mediul Inconjurator – CERE, Partner APL Bucuresti si Comitetul National Roman de Iluminat.

In paralel cu targul au avut loc conferinte si workshopuri de specialitate. Tematicile prezente in cadrul acestor conferinte au fost: energia solara, energia din lemn, biogazul, cogenerarea si iluminatul cu LED. Aceste conferinte si workshopuri au reunit in cele 3 zile peste 400 de participanti nationali si internationali, printre care participanti din Austria, Germania, Italia, Ungaria si Romania. Au fost prezentate peste 70 de lucrari de catre reprezentanti importanti din industrie.

In luna noiembrie a acestui an, REECO va invita si la cea de-a VII-a editie a celui mai mare targ pe energie regenerabila si eficienta energetica din Romania, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, care va avea loc intre 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.
Pentru mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteti vizita website-ul targului www.enreg-expo.com.

Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa, in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice in constructii si renovari. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 targuri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati in Romania, Germania, Austria, Polonia, Serbia si Ungaria.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZITII SRL
B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998
oprea@reeco.ro
www.reeco.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here