Fructele inchise la culoare previn aparitia unor grave probleme de sanatate

Fructele inchise la culoare previn aparitia unor grave probleme de sanatate

Studiile recente au scos la iveala faptul ca fructele inchise la culoare previn aparitia unor grave probleme de sanatate, cum ar fi bolile hepatice, cancerul, anemia, osteoporoza, afectiunile cardiace sau degenerative, precum maladia Alzheimer, deoarece sunt foarte bogate in vitamina C si grupul de vitamine, B cu efect antiinflamator, antiimbatranire, antidiabetic si care, impreuna, actioneaza ca un adevarat scut impotriva cancerului. Totodata, efectele terapeutice ale fructelor de padure depind, in cea mai mare masura, de starea in care sunt consumate. Compoturile, dulceturile si gemurile din fructe de padure nu sunt recomandate, deoarece cea mai mare parte a vitaminelor si enzimelor se distruge prin preparare. Se recomanda ca fructele de padure sa fie consumate proaspete sau congelate, simple, fara zaharuri ori alte adaosuri. Consumul de mure, de exemplu, se recomanda pentru prevenirea cancerului cervical, la san, de colon si de stomac, diareei, inflamatiilor intestinale, intaririi tesuturilor, iritatiilor gingiilor, durerilor in gat, hemoroizilor, hipertensiunii, bolilor psihice, bolilor cardiace, intineririi organismului, problemelor sistemului digestiv, obezitatii, tonifierii organismului, diabetului, hipertensiunii, anginei, constipatiei, hiperglicemiei si pentru reglarea hormonala. Murele sunt extrem de bogate in antioxidanti si contin acid elagic, care previne aparitia cancerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *