Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca Gigi Becali sa plateasca penalitati de 88.000 de euro catre AVAS pentru neindeplinirea unor obligatii privind investitiile de mediu la firma Avicola Iasi, decizie contestata de omul de afaceri.

La sfarsitul lunii noiembrie 2006, firma Avicola Iasi a facut cerere de a fi parte inprocesul comercial in care AVAS a cerut actionarului majoritar al societatii iesene, Gigi Becali, sa plateasca penalitati de 87.000 de euro pentru neindeplinirea unor obligatii privind investitiile de mediu.

AVAS a solicitat instantei Tribunalului Bucuresti ca actionarul majoritar al firmei Avicola Iasi, Gigi Becali, sa achite penalitati si pentru intarzierea cu care a prezentat documentatia referitoare la investitiile realizate la ferma din Iasi. Becali a preluat firma din Iasi de la societatea Koala Senior SRL Comanesti printr-un contract prin care s-a angajat sa continue programul de investitii de aproximativ 4,2 milioane de euro, dintre care 1,4 milioane euro pentru protectia mediului si aproape 2,7 milioane euro pentru dezvoltarea activitatii.

Sursa: Infonews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here