concurs naturalistPerioada de inscriere in concursul Naturalist a fost prelungita pana pe 15 martie, aveti asadar inca 2 saptamani in care va puteti inscrie si alte articole. Va amintim ca Naturalist premiaza cele mai bune contributii aduse in educarea si informarea publicului prin articole si eseuri de mediu, castigatorii isi vor putea alege ,rand pe rand, in ordinea clasamentului, cate un premiu dintre cele aproximativ 40 oferite de sponsorii Naturalist cu o valoare totala de 2.500 euro.

In aceasta perioada articolele inscrise vor putea fi votate mult mai usor, vizitatorul nu mai trebuie sa isi creeze un cont pe site pentru a-si alege favoritele. Aviz membrilor care nu au trecut de limita de 5 voturi/articol. Trimite prietenilor link-ul articolului pentru a-l vota si comenta.

Articolele publicate pe www.ecomagazin.ro de catre contribuitorii EcoMagazin nu mai trebuie sa indeplineasca limita de 5 voturi deoarece calitatea lor a fost verificata la publicare.

Va amintim ca articolele inscrise pot trata orice domeniu al ecologiei, de la incalzirea globala, reciclare, criza energetica si specii de animale amenintate cu disparitia pana la apa pe care o bem de la robinet sau promovarea mersului pe bicicleta. Pentru mai multe informatii despre domeniile care va intereseaza va puteti documenta pe www.ecomagazin.ro

Cateva sfaturi pentru a-ti dubla sansele de castig.

1. Scrie mai multe articole. Pe parcursul jurizarii vom tine cont atat de numarul de articoole inscrise (deci activitatea generala a participantului) cat si de calitatea acestora!

2. Aloca mai mult timp pentru documentarea/cercetarea informatiilor prezentate in articol si publica la sfarsitul acestuia bibliografia.

Continuati pe http://www.naturalist.ro/concurs/ro
Pentru inregistrare: http://www.naturalist.ro/register

1 COMENTARIU

  1. Natura este,mama sanatatii! Romania ,este o tara frumoasa, dar,,, din cauza,lipsei de ,educatie, este ,,ffff, murdara! Locuiesc la , Baia-Mare, MM,intr-un oras frumos, unde avem, parcuri ,multe spatii verzi, avem paduri prin imprejurimi, dar,, unii nu stiu sa aiba grija de ,,bunul ,nostru, comun,Avem cosuri,pt, gunoi,, la fiecare pas ,,dar,, e m-ai bine sa aruncam gunoiul jos decat in cos! Sotul meu ,,fumeaza,. Cand a terminat tigara, merge cu ea in mana pana la un cos sa nu faca, mizerie pe jos! Fac ,,,alergie,,, la gunoiul de pe strada!!In frumosul ,parculet din fata blocului meu, sunt ,bancute, este spatiu verde sunt topogane si diferite jocuri pt, copii! Vin tinri ,maturi si se urca pe leagane in ,picioare,!!!Normal,,vazandu-i sa le trag atentia! Rup, banci, scaunele de la leagan,, le distrug,, un dezastru, acest tineret ,,fara educatie!Am primit ,replici dure, am primit si ,bolovani ,, dar,, nu ma ;;intimideaza ;; nimeni cu nimic!!Daca, fiecare ar duce gunoiul la ,,ghena,,ar avea grija de ce-i al nostru, am avea ,,orase curate,, ecologice, frumoase, am fi mandri de ceea ce avem! Dar,,,,, suntem caracterizati cu totii, dupa ,unele rebuturi omenesti,,needucate,!! Baimarenilor!! haideti sa facem un oras frumos din ,,Baia-Mare!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here