Pentru tensiune folositi ulei de masline!

Dureri de cap, oboseala, amorteli si ameteli. Acestea sunt doar cateva dintre simptomele celei mai frecvente boli cronice din Romania: hipertensiunea arteriala. Maladia este unul din principalii factori de risc pentru infarctul miocardic si afecteaza vederea, vasele de sange, rinichii. Libertatea iti vine in ajutor si iti prezinta tot ce trebuie sa stii pentru a…

Citește mai departe

Allegria, zahar si E-uri

Bautura racoritoare Allegria reprezinta un amestec de apa minerala si noua aditivi alimentari. In acest context, calitatile terapeutice ale apei minerale, fie ea si extrasa dintr-o sursa de calitate, nu mai au nici o valoare. Aditivii alimentari utilizati pot afecta in mod serios sanatatea, mai ales daca sunt consumati in mod frecvent. Bautura Allegria contine…

Citește mai departe

Namolul din Lacu Sarat, la mila lui Dumnezeu

Daca deficitul de ploaie se mentine, lacul cu ape curative ar putea disparea. Administratorii statiunii Lacu Sarat spun ca seceta din ultimii doi ani este de vina. Ei se bazeaza pe puterea Celui de Sus ca lacul sa-si revina. Sute de oameni fac zilnic tratament balnear in statiunea Lacu Sarat. Pe holurile complexului Flora oameni…

Citește mai departe

Consumul de carne are consecinte ecologice infricosatoare

Facem eforturi uriase pentru a avea o alimentatie nesanatoasa, costisitoare si cu efecte critice asupra mediului Pentru a ne hrani cu carne, pe langa suferinta pe care le-o provocam animalelor, distrugem paduri, poluam apa, aerul, solul si contribuim in mod semnificativ la incalzirea globala. Statisticile sunt ingrijoratoare: in SUA, poluarea cauzata de fermele de animale…

Citește mai departe

Cheia si dezvoltarea durabila

Cheia este un loc care trebuie redescoperit, cu „piese de rezistenta” ca Manastirea Cheia, edificiu incarcat de spiritualitate si imbogatit de pictura lui Gh. Tattarascu sau muzeul cu flori de mina, de o spectaculozitate ce taie respiratia. Este mult mai mult decat o eventuala destinatie turistica, este un spatiu in care se poate efectiv respira….

Citește mai departe

Cheia-sistem ecologic pentru viitor

In plina criza mondiala a apei potabile, Romania vine pe piata interna si internationala cu o „comoara”: izvorul Zaganu, din Muntii Ciucas, furnizor al apei minerale naturale „Keia”. Calitatea exceptionala a apei minerale imbuteliate la fabrica din statiunea Cheia, inalta puritate si virtutile terapeutice ale apei minerale „Keia”, si contextul natural din care provine apa…

Citește mai departe

Romanii nu gusta eco

Lapte de soia, tofu si pate, sortimente variate de paine, paste, napolitane, fulgi de cereale, ceaiuri, suc de mere, conserve din fructe, branzeturi, cascavaluri, unt, uleiuri, vin. Gama de alimente ecologice produse in Romania se diversifica de la un an la altul, iar majoritatea acestora ia drumul pietelor externe.

Citește mai departe