Corinadrul, condiment ?i medicament

Corinadrul, condiment si medicament

Coriandrul, planta aromatica asemanatoare patrunjelului, cu gust dulce-amarui si numeroase proprietati medicinale, este utilizat de mii de ani in scopuri terapeutice. Din aceasta planta sunt folosite atat frunzele proaspete, cat si semintele, avand un continut ridicat de siliciu, acid linoleic, taninuri si vitamina C. Actioneaza ca un puternic tonfiant pentru intregul organism si poate trata…

Citește mai departe

Condimente care te feresc de boli

Condimentele si ierburile aromatice aduc un plus de savoare preparatelor culinare. In plus, ele au proprietati terapeutice deosebite si combat afectiuni cu care ne confruntam frecvent. Dafinul combate raguseala Infectiile respiratorii, starile febrile, raguseala si infectiile buco-faringiene pot fi tratate cu supa de pasare care contine frunze de dafin (doua frunze la o portie). De…

Citește mai departe