Ciocolata umpluta cu margarina

Ciocolata Malaga Baron este un produs dezechilibrat nutritional, cu un exces de glucide si lipide, atrage atentia profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare. Din aceasta cauza, produsul analizat are si o valoare energetica ridicata. Mai mult, in compozitia ciocolatei Malaga Baron intra si un aditiv alimentar care poate afecta sa-na-tatea daca este…

Citește mai departe

Nuga din margarina

Pentru producatorul Enola reteta de nuga este simpla: se amesteca zahar cu margarina si se presara arahide. Consumatorul va suferi insa complicatii mai ales daca produsul va face parte din dieta lui zilnica. Nuga cu arahide Enola este un produs profund dezechilibrat nutritional cu un exces de glucide cu index glicemic foarte ridicat si absor-btie…

Citește mai departe

Amestec nociv din grasimi sintetice si zaharuri rafinate

Margarina, grasime sintetica, este unul dintre ingredientele principale ale napolitanei. In combinatie cu zaharul, poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Napolitana glazurata Cip este un produs cu un profil nutritional extrem de dezechilibrat, avind un exces de glucide (67%) care imprima produsului o incarcatura glicemica foarte ridicata. Excesul de lipide este constituit in principal din…

Citește mai departe