Risipa alimentară ar putea fi interzisă prin lege. Lanţurile de magazine cer deduceri fiscale în schimbul donării alimentelor

Concursul studentesc „Ecotrophelia” pentru dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative

Pe 28 martie, Facultatea de Inginerie Alimentara din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava va organiza faza locala a celei de-a IV-a editii a concursului studentesc „Ecotrophelia”. Competitia va debuta la ora 10.00. Concursul are drept scop incurajarea creativitatii studentilor in dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, destinate consumului uman si prietenoase cu mediul inconjurator….

Citește mai departe

Conferinta internationala de biotehnologii la Suceava

Cea de-a IV-a editie a conferintei „Biotehnologii. Prezent si perspective” s-a desfasurat la Sucevita, avand doua sectiuni: Calitatea produselor, siguranta alimentara si Ecologie, siguranta mediului Facultatea de Inginerie Alimentara din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” a organizat, recent, o conferinta internationala de biotehnologii, cu o larga participare internationala. Detalii despre acest forum stiintific ne-au fost…

Citește mai departe

„Biotehnologii, prezent si perspective”

La manifestare participa peste 150 de specialisti din tara si state precum Germania, Norvegia, SUA
Peste 150 de specialisti in inginerie alimentara din universitati, institute, colegii, grupuri scolare, societati comerciale romanesti si din strainatate se vor reuni la cea de-a III-a editie a Simpozionului International „Bio-tehnologii, prezent si perspective”, organizat de Facultatea de Inginerie Alimentara de la Universitatea „Stefan cel Mare”, in perioada 15-17 noiembrie.

Citește mai departe