Fasolea neagr? cre?te poten?a, iar ciupercile negre au propriet??i antitumorale. 8 alimente negre care fac minuni pentru s?n?tate

Fasolea neagra creste potenta, iar ciupercile negre au proprietati antitumorale. 8 alimente negre care fac minuni pentru sanatate

Culoarea neagra a produselor alimentare este data de antocianine, pigmenti vegetali ce au un rol important in reducerea predispozitiei catre diabet, boli cardiace sau cancer. Mai mult decat atat, alimentele negre sunt infinit mai bogate in antioxidanti, gratie continutului superior de pigment intens. Gasiti mai jos toate argumentele necesare pentru a introduce in dieta alimente…

Citește mai departe

Agricultura Africii, afectata de incalzire

Pana in anul 2050, temperaturile vor creste atat de mult si de repede sub efectul schimbarilor climatice, incat Africa Subsahariana nu va putea sa isi adapteze practicile agricole la aceste conditii, dupa cum se arata intr-un studiu realizat de Universitatea Stanford din California si de Global Crop Diversity Trust din Roma si publicat in revista…

Citește mai departe