Strugurii si vinul rosu contribuie la arderea grasimilor

Vinul care nu da dureri de cap

Sampania are acum un nou concurent printre cei cu gusturi fine: vinurile ecologice. Insa intr-o tara ca a noastra, in care produsele bio abia isi fac simtita prezenta, vinurile ecologice se zbat sa-i convinga si pe consumatorii obisnuiti cu bauturile clasice. Investitiile sunt uriase, riscurile mari, insa rezultatul este unul pe masura: un vin limpede,…

Citește mai departe
Incotro? De la porcii fara colesterol la vin ecologic

Producatorii de vin organic (ecologic) vor putea sa foloseasca, incepand cu recolta din 2012, termenul de ‘vin bio’ pe etichetele lor

Producatorii de vin organic (ecologic) vor putea sa foloseasca, incepand cu recolta din 2012, termenul de ‘vin bio’ pe etichetele lor, conform noilor norme comunitare elaborate de Comitetul permanent pentru agricultura ecologica (SCOF), transmite miercuri Comisia Europeana intr-un comunicat. Conform noului regulament, care va fi publicat in Jurnalul Oficial in saptamanile viitoare, etichetele care vor…

Citește mai departe

Viitori specialisti ai agriculturii ecologice din centrul si estul Europei au venit la Dresden pentru a invata despre cresterea ecologica a animalelor

Deja pentru a cincea oara au venit studenti ai facultatilor din Europa centrala si de est in capitala saseasca pentru a acumula cunostinte despre cresterea ecologica a animalelor, asi improspata cunostintele despre agricultura ecologica si a face schimb de experientele din cadrul cercului international de colegi. Incepand cu anul 2005 Academia de Vara pentru cresterea…

Citește mai departe