Daca nu stiati, avem un acvariu urias in Romania unul dintre cele mai mari din Europa. S-a deschis miercuri la Tulcea, unde 50 de specii de pesti traiesc in 27 de bazine umplute cu 100 de tone de apa.
acvariu
Bazinul a costat patru milioane si jumatate de euro si a fost nevoie de 13 ani ca sa fie gata.

Imparatia apelor, populata de sute de pesti exotici in culori incantatoare, ii fascineaza pe cei mici. Rechini, pesti clovni, chinezesti, corali si stele de mare completeaza decorul de vis.

Cu ochii dupa pestii colorati, vizitatorii trec prin fel de fel de tuneluri si sunt inconjurati de bazine. Exista un acvariu in mijlocul caruia poti intra si te simti ca si cum ai plonja in adancurile unei mari populate de vietati incantatoare.

Acvariul face parte din Centrul Eco-turistic „Delta Dunarii”.

Intrarea la acvariul din Tulcea costa 5 lei pentru copii si 10 lei pentru adulti.

Sursa: Stirile PRO TV

5 COMENTARII

 1. Buna ziua .
  Ma numesc Luca Gabriela profesor la Gr.Sc.Nicolae Balcescu Oltenita.
  Doresc un numar de contact, deoarece la sfirsitul acestei luni am in vedere efectuarea unei excursii la Tulcea si unul din punctele turistice importante ,va fi vizitarea acestui acvariu.
  Va multumesc pentru intelegere.
  O zi buna.

 2. Buna ziua.
  As vrea si eu un numar de telefon de la acest acvariu daca se poate,deoarece vrem sa mergem cu clasa intr-o excursie cu scopul de a vizita acest acvariu si vrem sa rezervam din timp biletele.
  Astept numarul,va rog frumos.
  Va multumesc !
  La revedere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here