Let’s do it, Romania! 150.000 de romani au strans tone de gunoaie

0
19

Marea provocare a venit. S-a dat startul Let’s do it Romania. Cu mic cu mare, romanii au facut astazi curatenie generala in toata tara. Voluntarii s-au organizat pe judete si au inceput de dimineata de la ora 9.00 sa stranga gunoaiele.

Ideea miscarii „Let”s Do It, Romania!” ii apartine estonianuluiRainer Nolvak care, alaturi de doi prieteni, i-a mobilizat pe concetateni la curatenie, in martie 2008

Peste 150.000 de voluntari din toata tara si-au sacrificat weekendul si s-au alaturat proiectului „Let’s Do It, Romania!”. S-au strans aproximativ 187.000 de saci de gunoaie, potrivit Agerpres.

Pana la ora 19.00, cei mai multi cetateni au iesit la curatenie in judetul Brasov – 11.700. Nu s-au lasat mai prejos nici locuitorii judetului Cluj – 11.000. Pe locul trei s-au clasat maramuresenii cu 10.000 de cetateni care si-au dorit o tara mai curata.

Romanii au iesit la marea curatenie

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune sa responsabilizeze autoritatile si cetatenii in ceea ce priveste gestiunea corecta a deseurilor si aplicarea legislatiei de mediu.

Proiectul isi propune curatarea arealelor naturale de pe teritoriul intregii tari intr-o singura zi, 25 septembrie, in derularea acestei actiuni fiind cooptati un numar mare de voluntari, cetateni si institutii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here