silent-kitchen.JPG  Studiile efectuate in randul consumatorilor arata ca zgomotul reduce adesea sentimentul de confort. Oamenii sunt inconjurati de zgomot indiferent unde se afla: la birou, pe strada chiar si in timpul liber. De aceea apreciaza acasa un mediu linistit, relaxant.

Poluarea fonica

Termenul de silentiozitate a devenit sinonim cu produsele de cea mai inalta calitate. De exemplu, la anumite masini de lux ticaitul ceasului este principalul disconfort fonic identificat. Mentinerea unui mediu linistit in interiorul locuintei reprezinta o prioritate pentru AEG by Electrolux, iar tehnologia avansata transforma aparatele electrocasnice intr-o prezenta aproape insesizabila.

„Aceste aparate au aparut pentru a ne imbunatati viata. Prin silentiozitatea masinilor de spalat rufe sau vase AEG by Electrolux daruim consumatorilor nostri clipe pretioase de relaxare chiar in interiorul casei lor” afirma Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania.

Silent Laundry

Specialistii in sunet de la AEG by Electrolux au creat gama Silent Laundry care include o masina de spalat rufe si un uscator cu scopul de a combate nivelul ridicat al decibelilor ce ne afecteaza caminul. Silent Plus este un sistem profesionist de izolare fonica, ce atenueaza vibratiile si asigura silentiozitatea in timpul spalarii si centrifugarii. De asemenea, Silent Plus este mai economic si mai eficient in ceea ce priveste consumul de apa. Aceasta economie a fost atinsa prin programe de spalare rapida, temperaturi flexibile si functii suplimentare.

In medie, modelele noi emit jumatate din zgomotul pe care-l produceau predecesorii lor acum zece ani. Aceasta diferenta o veti sesiza imediat – intrucat nu veti auzi aproape nimic. Astfel atunci cand ajungeti acasa nu veti fi nevoiti sa ascultati centrifugarile masinii de spalat rufe sau ale uscatorului, ci veti putea sa ascultati concertul dvs preferat.

Performanta si control marca AEG

Masinile de spalat vase AEG by Electrolux va ofera performanta in cel mai silentios mod posibil, fara niciun compromis in ceea ce priveste rezultatul. Produsele AEG by Electrolux sunt proiectate si create cu o atentie meticuloasa pentru detalii, imbinand cel mai modern design cu cea mai noua tehnologie disponibila. Gama completa de masini de spalat vase va permite sa controlati activitatile casnice si sa desfasurati in paralel alte activitati ale vietii cotidiene – discutii cu familia sau lectura.

De asemenea, masinile de spalat vase se adapteaza usor programului dumneavoastra datorita noilor functii cu care sunt dotate. De exemplu, daca doriti ca masina de spalat rufe sa functioneze atunci cand sunteti la birou, puteti folosi functia Start Intarziat prin care puteti amana inceperea programului de spalare cu pana la 19 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here