MDRT vrea sa promoveze Delta Dunarii cu ajutorul UNESCO

MDRT vrea sa promoveze Delta Dunarii cu ajutorul UNESCO
Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Razvan Murgeanu, si reprezentantul permanent in cadrul Delegatiei Permanente a Romaniei la UNESCO, Nicolae Manolescu, au decis infiintarea unui grup de lucru in vederea promovarii potentialului turistic al Deltei Dunarii.

„Subiectul discutiilor l-a reprezentat identificarea celor mai eficiente modalitati de dezvoltare a turismului si de crestere a vizibilitatii Deltei Dunarii – sit natural si cultural aflat pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO”, anunta un comunicat al MDRT.

Razvan Murgeanu a prezentat atat planurile de actiuni, cat si programele de investitii, derulate de minister, in infrastructura de turism din zona Deltei Dunarii si a regiunilor inconjuratoare, in contextul valorificarii durabile a resurselor naturale si peisagistice.

La randul sau, Nicolae Manolescu si-a manifestat disponibilitatea promovarii potentialului turistic, cultural, istoric si etnic de care dispune Delta Dunarii, in vederea atragerii cat mai multor actori europeni interesati sa se implice in protectia ecologica si dezvoltarea economica a acestei zone, potrivit reprezentantilor ministerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here