Ministerul de Finante va aproba toate corectiile financiare care se vor aplica pe Programul Operational Sectorial Mediu

0
32
Ministerul de Finante va aproba toate corectiile financiare care se vor aplica pe Programul Operational Sectorial Mediu

Premierul Victor Ponta a declarat ca Ministerul de Finante va aproba toate corectiile financiare care se vor aplica pe Programul Operational Sectorial Mediu.

„Am profitat de ocazia de a o intalni pe doamna ministru (Rovana Plumb, ministrul Mediului n.r.) pentru a-i spune ca am vorbit si la Ministerul Finantelor si, zilele acestea, orice corectie pentru POS Mediu va fi aprobata. Ma bucur ca POS Mediu nu a intrat in presuspendare. Maine ma voi afla la Bruxelles pentru bugetul alocat Romaniei in urmatoarea perioada 2013-2020”, a declarat Victor Ponta, care a participat la lansarea proiectului de imbunatatire a colectarii si reciclarii deseurilor de ambalaje PET si a dozelor de aluminiu de la populatie.

Premierul si-a exprimat sustinerea pentru parteneriatele public-private.

„Incurajez conducerea Ministerului Mediului sa aiba o relatie deschisa cu organizatiile neguvernamentale, cu mediul de afaceri. Voi fi un suporter activ a parteneriatelor intre institutiile domeniului statului si institutiile private. In ceasul al 12 trebuie sa luam masuri eficiente, nu doar masuri pe hartie”, a adaugat Ponta.

In plus, premierul a adaugat ca achizitia unor aparate de colectare a deseurilor de catre institutiile statului ar putea fi subventionata de la bugetul de stat.

„Utilizarea a acestor aparate de colectare a deseurilor sa fie subventionate din bugetul de stat. Vreau sa vad statiunile pline de asemenea proceduri si tehnologie”, a subliniat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here