Ministerul Mediului va organiza pe 26 august o licitatie pentru achizitia a cel mult 150 bilete de avion pentru curse interne si internationale, valoarea estimata a contractului fiind de 370.000 lei, potrivit anuntului de participare publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.
eco
Cantitatea previzionata de servicii ce vor fi prestate in baza contractelor este de minimum 100 bilete – maximum 150 bilete, cu o pondere de 35% a curselor interne si de 60% a deplasarilor Bucuresti-Oslo si Oslo-Bucuresti. De asemenea, 5% dintre bilete vor fi pentru transportarea expertilor norvegieni sau romani din alte localitati europene.

Potrivit anuntului, poate fi incheiat un acord-cadru cu maximum cinci agenti economici, iar durata acestuia este de 20 luni de la data atribuirii.

Finantarea va fi asigurata prin proiectul EcoEmerge, ce se refera la dezvoltarea pietelor ecologice emergente din Romania si este derulat de Ministerul Mediului, in parteneriat cu Ministerul Norvegian al Mediului, Camera de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti, Agentia Manageriala pentru Cercetare Stiintifica, Inovare si Transfer Tehnologic.

Proiectul, in valoare de 1.919.083 euro, este finantat prin Programul de Cooperare Bilaterala cu Norvegia (85%) si prin cofinantarea partenerilor nationali si are ca scop sa creeze un cadru integrat pentru dezvoltarea pietelor ecologice din Romania, imbunatatind legatura dintre eco-inovare (prin productie durabila) si achizitii (consum durabil).

Activitatile proiectului se vor desfasura pana in aprilie 2011.

Ministerul Mediului precizeaza, in anuntul de participare, ca, in cazul in care deplasarea este anulata, prestatorul va fi instiintat in cel mai scurt timp pentru anularea rezervarii, iar in cazul in care biletul a fost emis, va fi instiintat pentru anularea biletului si a facturilor. Autoritatea contractanta poate restitui biletele de transport neutilizate, fara a suporta penalitati.

De asemenea, operatorii economici semnatari ai acordului-cadru au obligatia de a lua toate masurile posibile in vederea minimizarii costurilor, pentru a servi in cel mai bun mod interesele autoritatii contractante, se mai arata in anunt.

Plata serviciilor prestate se efectueaza in lei, la cursul de schimb leu/euro calculat de Banca Nationala a Romaniei (BNR), la data de 10 iulie 2009.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here