Nivel incredibil al poluarii in Hong Kong

0
17
Nivel incredibil al poluarii in Hong Kong
Nivel incredibil al poluarii in Hong Kong

Hong Kong se confrunta din nou cu probleme mari legate de poluare. Nivelul ei este aproape la fel de mare ca in 2013, atunci calitatea aerului a fost la un nivel ingrijorator.

Dioxidul de nitrogen a fost, in 2013, la al doilea cel mai mare nivel din istoria orasului, scrie inquisitr.com. Autoritatile din Hong Kong au aprobat o finantare de cateva miliarde de dolari pentru a inlocui masinile diesel de pe strazi, dar masura nu a avut succes.

Conform informatiilor oferite de specialisti, nivelul poluarii din Hong Kong a fost atunci de pana la trei ori mai mare decat recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Specialistul Kwong Sum-yin, de la compania Clean Air Network, spune ca, pentru a rezolva problema, guvernul trebuie sa ia masuri in privinta transportului din Hong Kong.

Locuitorii si turistii din Hong Kong sunt pur si simplu socati de smogul care continua sa acopere orasul. Ei sunt ingrijorati in privinta problemelor de sanatate pe care poluarea le poate declansa.

Ei spun chiar ca simt o senzatie de intepatura in ochi din cauza poluarii. Locuitorii din Hong Kong au la dispozitie si o aplicatie speciala pentru smartphone, care ii avertizeaza cand pericolul de poluare este prea mare pentru sanatatea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here