O centur? de asteroizi amenin?? Terra
O centura de asteroizi ameninta Terra
O centura de asteroizi ameninta Terra

Expertii avertizeaza ca asteroizii ar putea cadea pe pamant timp de 100 de ani. O centura de asteroizi a fost localizata in spatiu si se indreapta acum spre partea noastra a sistemului solar. Un „ucigas global“ se poate ciocni de pamant pana in 2020, stergand viata de pe fata pamantului si schimband clima timp de milenii, potrivit „Sunday Express“.

Predictiile acestea inspaimantatoare au luat nastere pe fondul datelor date publicitatii de catre NASA in care se arata ca peste 400 de impacturi sunt asteptate intre 2017 si 2113. Datele NASA se bazeaza pe noi informatii obtinute de agentia spatiala in ultimele luni.

Multi dintre asteroizii care vor lovi pamantul vor avea un diametru maxim de 100 de metri si potentialul de a cauza daune semnificative. Insa oamenii de stiinta ingrijorati au avertizat si ca spre noi se indreapta „un monstru colosal“, un asteroid imens care ameninta ca va lovi pamantul in doar sase ani.

Multi specialisti considera ca un asteroid este responsabil de distrugerea dinozaurilor si ca un asemenea eveniment devastator ne asteapta si pe noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here