O vacuta dintr-o localitate din Mehedinti a fost adoptata de o capra

0
99

Sentimentul matern i-a adus celebritatea. Nu, nu va ganditi ca-i vreo vedeta cu fite de la Hollywood, e Tanta, o caprita crescuta in gradina unui gospodar din localitatea Bacles, judetul Mehedinti.vitelusa adoptata

Tanta a ajuns celebra in sat, iar de acum chiar si la televizor dupa ce si-a luat in serios rolul de mama adoptiva si creste o vitelusa ramasa sarmana. De 6 luni caprita o hraneste pe Nicoleta ca pe iezii ei, iar satenii din Bacles au facut pelerinaj la usa stapanului sa vada minunea.

Vitica a ramas fara mama la putin timp dupa nastere. Stapanul sau n-a stat prea mult pe ganduri si a rezolvat problema. A indemnat-o pe Nicoleta sa se hraneasca la ugerul caprei.

„Am incercat ca nu am avut lapte, mama ei nu a avut lapte si am dat-o si ca nu aveam de unde sa luam lapte, am incercat ca fata-se capra si am dat-o si s-a invatat la ea”, a precizat stapana animalelor.

Astazi Nicoleta are jumatate de an, mananca si furaje, dar tot mai bun parca-i laptele caprei. Tanta se cam sperie insa mai ales ca acum Nicoleta a depasit-o in dimensiuni.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here