„Natura 2000 - o prioritate la nivel local”
„Natura 2000 - o prioritate la nivel local”
„Natura 2000 – o prioritate la nivel local”

Astazi, cu incepere de la orele 10.30, in Sala Europa a Consiliului Judetean Olt, se va desfasura simpozionul cu tema: „Natura 2000 – o prioritate la nivel local” organizat in cadrul proiectului „Conservarea biodiversitatii in judetul Olt.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Olt, in parteneriat cu Asociatia „Gandeste verde” si Directia Silvica Olt. Actiunea se inscrie in cadrul manifestarilor prilejuite de „Ziua Mediului” si are ca scop informarea si constientizarea privind rolul conservarii si protejarii mediului inconjurator, dar si al importantei florei si faunei din ariile protejate constituite in cadrul Retelei Natura 2000.

Alaturi de partenerii proiectului, Asociatia „Gandeste Verde”, Directia Silvica Olt si Asocierea SC Primul meridian SRL – Institutul National de Cercetare si Dezvoltare „Delta Dunarii” Tulcea, la eveniment si-au anuntat participarea cadre didactice si elevi din municipiul Slatina, precum si reprezentanti ai Agentiei pentru Protectia Mediului si Sistemul de Gospodarire a Apelor Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here