Pentru gunoaie – solutia finala

Pentru gunoaie – soluţia finală
Pentru gunoaie - solutia finala
Pentru gunoaie - solutia finala

Organizatorii „Let`s Do It, Romania!” sunt in masura sa furnizeze datele finale ale celei mai mari campanii de curatenie care a avut loc vreodata in Romania. Astfel, cei 200 000 de voluntari au strans peste 550 000 de saci in intreaga tara. Dintre acestia, peste 25 000 de saci au fost stransi de 6 500 de voluntari doljeni.

ACUM, ORGANIZATORII INSISTA ASUPRA FAPTULUI CA „LET`S DO IT, ROMANIA!” NU SE OPRESTE AICI. In acest scop, ei pun la dispozitia tuturor un formular, disponibil la adresa htp://intranet.letsdoitromania.ro/index.php?option=com_fabrik&-view=form&fabrik=-31&random=0&Itemid=78 . Astfel, fiecare participan poate sa vina cu o noua idee de proiect, sa spuna in mod clar in ce consta acesta si care se asteapta sa fie efectele sale.

DE ASEMENEA, DORITORII POT SA RASPUNDA LA INTREBAREA „CUM VEZI VIITORUL „LET`S DO IT, ROMANIA!” ? Toate ideile vor ajunge la echipa de organizare si se va tine cont de ele, deoarece actiunile din ziua de 25 septembrie au demonstrat ca se poate, obiectivul initial fiind depasit.

UN BILANT POZITIV A FOST INREGISTRAT SI IN JUDETUL DOLJ, DOVEDIN CA NICI OLTENII NU SE LASA MAI PREJOS,atunci cand vine vorba de curatenie. Iata, concret, bilantul final pentru judetul nostru, pus la dispozitie de blogul Let”s Do It, Romania Dolj: La Segarcea au fost stransi 1590 de saci cu gunaoie, iar la Calafat 2226 de saci, cele doua localitati fiind performerele judetului.

BAILESTENII AU CONTRIBUIT LA CAMPANIE CU 1245 DE SACI CU GUNOAIE, la Salcuta au fost stransi 800 de saci, la Brabova 710, la Filiasi 890, la Macesu de Jos 534, iar la Rojiste 2400 de saci, plus 90 de metri cubi preluati de Urban, partener al acestei actiuni de mare amploare.

IN CEEA CE PRIVESTE DESEURILE DEPOZITATE IN JUDETUL DOLJ IN URMA CAMPANIEI, ECO SUD A DEPOZITAT 85 de tone de deseuri, 90 de metri cubi au fost preluati de Urban, iar in restul judetului au fost depozitati nu mai putin de 6041 de saci cu deseuri. Aproximativ 3000 de saci au fost preluati pentru reciclare direct de catre firmele specializate, iar la acestia se adauga, la capitolul reciclare, cea mai mare parte din cele 85 de tone de desuri depozitate de catre Eco-Sud.

POATE CA UNUL DINTRE PASII URMATORI AR TREBUI SA FIE RESPONSABILIZAREA FIECARUI CETATEAN pentru ocrotirea permanenta a naturii, deoarece este, fara indoaila, mai simplu sa nu arunci niciodata gunoaie in padure sau pe malurile raului, decat sa le strangi periodic, in zeci sau sute de mii de saci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *