PER BN îl va ac?iona în instan?? pe Ovidiu Teodor Cre?u pentru distrugerea mediului înconjur?tor
PER BN îl va acționa în instanță pe Ovidiu Teodor Crețu pentru distrugerea mediului înconjurător
PER BN il va actiona in instanta pe Ovidiu Teodor Cretu pentru distrugerea mediului inconjurator
PER BN il va actiona in instanta pe Ovidiu Teodor Cretu pentru distrugerea mediului inconjurator

Liderii ecologistii au luat in aceasta seara foc la auzul vestii ca molizii din Piata Mica au fost taiati la ordinul primarului Cretu. In acest context, Marius Balan spune intr-un comunicat remis presei ca actualul edil al Bistritei nu este decat ” un dictator local, un samsar al copacilor”.

”De ani de zile acest primar de neoprit mutilazeaza si taie arborii sanatosi ai Bistritei. Astazi 17 iunie a mai facut 3 victime. Este vorba de frumosii si sanatosii molizi din Piata Mica. In numele reabilitarii si proiectarii unei baltoace (fantani arteziene) nepusa la locul potrivit, edilul a hotarat din pix, la fata locului, asa cum spun oamenii, inca 3 crime verzi. Daca ne uitam bine la perimetru, aceasta fantana putea fi facuta mai mica si sa nu afecteze brazii. S-a mai turnat si un buncar de beton pe spatiul asa zis verde, total aiurea, unde va fi camera pompelor.

Cine il opreste pe acest sef, care pe mine si pe multi nu ne mai reprezinta?

Omule, pentru mine nu mai esti primarul Bistritei Europene, esti un dictator local si un samsar al copacilor.

Nici o tara Europeana nu procedeaza ca administratia Romaneasca cand reabiliteaza spatii verzi. Atata timp cat un copac aflat in mediul urban este verde, nimeni nu indrazneste sa il sacrifice.

Cerem consilierilor locali ca in prima sedinta sa ii retraga functia de presedinte din Comisia de evaluare a arborilor din Primarie.

Cerem Garzii de Mediu, APM, Politia Locala, sa cerceteze acest aspect si sa ia masurile care se impun, intrucat Bistrita pierde tot mai multi arbori”, scrie Marius Balan.

Tot in aceasta seara, Balan a anuntat faptul ca PER BN il va actiona in instanta pe Ovidiu Teodor Cretu pentru distrugerea mediului inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here