PETA a chemat politia modei si a prins celebritatile care s-au infasurat in pieile animalelor.Aretha Franklin

Pentru a decide care vedeta a facut cel mai mult rau, atat necuvantatoarelor cat si modei, organizatia a pus la cale un concurs, intins pe patru zile. In concurs au intrat doar celebritatile care au purtat haine de blana si de piele, naturale.

In prima zi, concurentele au fost din aceeasi familie: Goldie Hawn si fiica sa, Kate Hudson.

„Kate, poti pierde un tip in zece zile purtand un ghemotoc de blana eliminat de animale”, scrie vice presedintele PETA, Dan Mathews. Mathews se ia si de mama actritei. „Colectia de blanuri a lui Goldie arata ca nu joaca roluri de prostuta, ci chiar e. Oare inima ei este inghetata, la fel ca fata?”, scrie vice presedintele PETA.

Cititorii au votat-o pe Kate Hudson drept castigatoarea duelului vestimentar.

A doua zi, a fost randul Rihannei si Jessicai Simpson. „Ai credea ca dupa ce a fost victima violentei, inima Rihannei s-a deschis catre fiintele care sufera, catre animale care au fost sfasiate, batute, inecate sau electrocutate pentru pielea lor. Fata, ai ochi frumosi: foloseste-i pentru a vedea durerea provocata de hainele tale”, scrie Mathews.

Dan Mathews ii scrie cantaretei Jessica Simpson ca jacheta, geanta si pantofii sunt precum cariera sa: moarte.

Dintre cele doua, Rihanna a fost aleasa drept cel mai prost imbracata.

Iar astazi, batalia se da intre Jennifer Lopez si Aretha Franklin. Despre Jennifer, Mathews scrie ca arata ca Jenny de la blocul macelarului, iar despre Aretha Franklin spune ca este dovada existentei lui Bigfoot.

Se pare ca „Bigfoot” a fost cel mai votat astazi.

Joi avem o noua runda, PETA nu a anuntat insa candidatele la titlu. Vineri, 12 februarie, PETA va face publica castigatoarea concursului „Cel mai prost imbracata vedeta”.

Daca doriti sa votati, intrati pe pagina oficiala a organizatiei, www.peta.org.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here