Preselectii pentru organizarea proiectului “Let’s do it in Maramures”
“Piatra curata” - campanie de ecologizare initiata de Primaria Piatra Neamt
“Piatra curata” – campanie de ecologizare initiata de Primaria Piatra Neamt

*”Ai vazut o hartie pe jos – Arunc-o la cos !! Alatura-te si tu campaniei !”

Considerata luna curateniei, aprilie demareaza in forta la Piatra Neamt unde Primaria a anuntat una din cele mai interesante campanii.
“Piatra curata” este o campanie de ecologizare initiata de Primaria Piatra Neamt in care sunt implicati toti cetatenii.

Pana acum au confirmat participarea la aceasta campanie untatile de invatamant din municipiu, o mare parte dintre ONG-urile si cluburile sportive ce activeaza pe raza orasului, precum si asociatiile de locatari, dupa cum informeaza Biroul de Comunicare al institutiei.

Campania se desfasoara pe toata durata lunii aprilie.

La sfarsitul campaniei cea mai harnica unitate de invatamant va fi premiata cu trei calculatoare de ultima generatie, iar cea mai harnica asociatie de locatari va fi scutita de la plata facturii pentru ridicarea, transportul si depozitarea deseurilor menajere, informeaza sursa citata.

“Cu totii ne mandrim cu renumele de Perla a Moldovei si dorim sa ne pastram acest statut. Pentru ca Piatra-Neamt sa fie un oras in care sa iti faca placere sa locuiesti, sa muncesti si sa-ti petreci timpul liber, trebuie sa avem grija de mediul inconjurator. Ne dorim ca prin aceasta campanie sa dezvoltam simtul civic al cetatenilor si vom face un obicei din astfel de actiuni”, a declarat viceprimarul Aurelia Simionica.

Toti cei care doresc sa se alature campaniei, persoane fizice, sunt rugati sa ia legatura cu presedintii asociatiilor din care fac parte. De asemenea, ONG-urile si agentii economici care nu s-au inscris deja in campanie si doresc sa o faca sunt rugati sa apeleze numarul de telefon 0233210872.
Sloganul campaniei este: “Ai vazut o hartie pe jos – Arunc-o la cos !! Alatura-te si tu campaniei !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here