Locuim de cand ne-am nascut, in comuna Domnesti, judetul Arges. O zona pitoreasca care se presupune ca ar trebui sa reprezinte o atractie pentru turisti. Dar nu, pentru ca in ultimii ani nici macar locuitorii nu mai pot trai aici din cauza poluarii abundente. Cine provoaca aceasta sursa de boala? Asa-zisii TERACOTISTI pentru care doar banii conteaza. Intrebarea este ce vor face, insa, cu banii cand le va fi afectata sanatatea.

Dar, sa lasam la o parte aceste intrebari retorice. Problema este ce vom face noi, ceilalti, care suportam, resturile, deseurile de la cuptoarele lor, plumbul emanat in urma arderii acestor cahle???
Noi nu suntem obligati sa suferim in van. Va rog din suflet sa ne ajutati. Ne adresam autoritatilor in primul rand.

IN SPERANTA CA NE VETI AJUTA, INTREAGA COMUNITATE

2 COMENTARII

 1. Sunt si eu locuitorul comunei si sunt tanar si deja bolnav , nu se mai poate trai in aceasta comuna din cauza afaceristilor care se imbogatesc si nu se gindesc la sanatatea noastra si a lor , n-au scrupule , nu se gaseste nici o autoritate care sa ia masuri pina nu e pre tirziu?

  in loc sa se opreasca , din zi in zi apar alte focuri neautorizate , cine ii controleaza?

  ce se va alege de locuitori comuneni noastre care fara sa-si dea seama isi sapa singuri marmintul , ma refer la cei care detin cuptoare , iar cei care nu au , cu ce sunt de vina ca locuesc in aceasta comuna unde nu se mai poate respira ?

  Sa vina cineva de la Min. Mediului si sa stea macar 2 zile in comuna sa vada ca focurile ard din toate partile fara nici o pauza si sambata si dumineca si apoi sa ia masuri , nu ca pina acum cind se plimba o jumatate de ora pleaca si nu se intimpla nimic, pentruca sunt anuntati din timp , daca vin dispar fumurile pe moment , ca apoi sa revina , ca si cand nimic nu s-a intimplt .

  Aceasta este din pacate situatia si nu speram sa se schimbe ,cei care au puterea sa faca ceva , nu vor sau nu au interes sa se ia masuri , iar noi cei multi suferim si ne imbolnavim , fara sa putem face nimic .

  Intrebarea e : pana cand?

  Laurentiu

 2. O alta problema importanta este ca, pe langa poluarea pe care o fac, nu aduc nici bani bugetului (daca se verifica situatiile financiare ale acestor firme sigur vom vedea ca polueaza pe gratis…adica toate sunt pe minus sau au niste castiguri modice). Problema este de ce oare mai fac fum daca nu produc bani?

  …tot prostul de locuitor care inhaleaza nevinovat, mai tarziu va ajunge sa plateasca (sau mai bine zis plateste)internarile prin spitale atat ale lui cat si ale celor care polueaza…

  Am auzit ca, comisarul sef al garzii de mediu Arges a lucrat la "Teatrul de Papusi" din Pitesti (Tandarica)…tragea oare sfori pe acolo?.

  EU NU MAI VREAU SA PLATESC IMPOZIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here